Diensten

Afbeeldingsresultaat voor ecumaster

Diensten algemeen

Wij van JT-performance zijn de verdeler van Ecumaster BeNeLux. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor advies, koop, inbouwen, afstellen en service van Ecumaster producten.

Door het programmeren van het motormanagement systeem kan uw voertuig afgesteld worden om het maximaal vermogen eruit te halen of juist om het verbruik zo zuinig mogelijk te maken. Door onze inhouse expertise kunnen we uw motormanagement dusdanig instellen dat u gegarandeerd uw auto in alle omstandigheden die u wenst optimaal zult kunnen berijden of dit nu ingesteld wordt op circuit rijden, snelweg rijden of in het algemeen zuinig rijden. Alles is mogelijk. Voor een beter beeld van onze werkzaamheden kunt u contact opnemen voor een afspraak waarin we met u rustig kunnen doornemen wat uw wensen zijn en wij zo kunnen kijken hoe wij daarop kunnen aansluiten. We zorgen dat uw motor optimaal ingesteld word voor hetgeen waarvoor u de auto zult willen gebruiken. Het plezier van de klant staat ten slotte voorop.

Wij beschikken over een vermogensbank, waarmee we voertuigen kunnen meten tot een vermogen van 1000pk. We kunnen daarmee op een veilige en gecontroleerde manier motormanagement systemen aanpassen en afstellen. Door het testen op deze dyno verifiëren en garanderen wij dat een gedane upgrade aan uw auto daadwerkelijk een vermogens toename heeft gerealiseerd, maar het hoeft niet per se te gaan om complete mapping. Misschien wilt u weten hoeveel PK of NM uw auto nog heeft na een aantal jaren gebruik. Dit is simpel te meten door een dyno run uit te voeren. U krijgt na de run een uitdraai van de gemaakte meting en tijdens een meting is het mogelijk sensor waarde mee op te nemen en terug te kijken.

Neem voor meer informatie contact met ons op we staan u uiteraard graag te woord. 

JT-performance
Gildepad 12a
5076AN Haaren
Nederland 

Telefoon: +31 (0)411 723009
Mobiel: +31 (0)627017649

E-mail: service@jt-performance.nl