Ecumaster wordt in Nederland verdeelt door JT-performance. Wilt u als bedrijf Ecumaster aan klanten bieden, neem dan contact op en vraag naar de dealer voorwaarden.

Telefoon: +31 (0)411 723009     Mobiel: +31 (0)627017649     E-mail: service@jt-performance.nl

 

Over ECU Master

Ecumaster is opgericht in 2009 en is de snelst groeiende motor management fabrikant in de tuning en motorsport markt. Onze producten worden succesvol gebruikt door teams die concurreren in veel verschillende vormen van motorsporten zoals drifting, drag racen, rally en circuit racing. Ons uitgebreide dealer netwerk omvat alle Europese landen, evenals de VS, Australië en Azië. Ons doel is om de beste apparaten te ontwerpen en te vervaardigen, met behoud van uitstekende waarde, en ervoor te zorgen dat de producten veelzijdig en gebruiksvriendelijk zijn. Het niveau van kwaliteit en beschikbare tuning strategieën, samen met concurrerende prijzen, maken onze producten een zeer aantrekkelijk pakket. Om een hoge productkwaliteit te behouden en de controle op alle stadia van de productie te behouden, wordt ontwikkeling en fabricage intern gemaakt (Polen). Wij doen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten.

 

ECU Master kan op alle gebeiden wat betreft auto-electronica van dienst zijn. Zo kunnen wij u helpen met uw data logging, display, lampen, enz. Ook zijn vele producten beschikbaar van piggyback computer tot volledig stand alone motor- en powermanagement beschikbaar bij een ECU Master dealer. Deze producten kunnen wij voor u installeren en u dan ook instrueren.